Peeloofdurp viert het Loofbal op 11-11

DINTELOORD – De carnavalsviering in Peeloofdurp is na een revival die vorig jaar zijn beslag nog in een opbouwende fase. Desalniettemin hebben de organisatoren van het carnaval besloten om op zaterdag 11 november wederom het Loofbal te organiseren. Dat bal wordt gehouden in de ‘Suikerpee’ aan de Oostzijstraat.

Geheel in carnavalsstijl beginnen de feestelijkheden hier om elf over acht. De entree voor het Loofbal is geheel gratis en bezoekers zullen tijdens het bal getuige zijn van de bekendmaking van het carnavalsmotto voor 2018. Ook het programma van de viering wordt gepresenteerd en tevens wordt bekend wie vereerd wordt met de ‘’Gouwe pee’’.

DJ Javelin zal tijdens de feestavond tal van carnavalskrakers ten gehore brengen. Hij wordt tussendoor muzikaal afgewisseld dooral T’oonladders Zat.

Nog geen Prins Carnaval

De organisatoren van de carnavalsactiviteiten laten weten dat er dit jaar nog geen Prins Carnaval in Peeloofdurp zal zijn. Ze willen er eerst voor zorgen dat de herboren carnavalsviering eerst stevig in de steigers komt te staan, voor een volgende stap wordt gezet. Wel is er een motto gekozen voor het komende carnavalsfeest. Dat wordt dan ook tijdens het Loofbal bekend gemaakt.