Pech voor Kunstforum, mazzel voor bouwbedrijf Verkaart

STEENBERGEN – Kondigde Kunstforum Steenbergen bij monde van Sandra Houtepen pas geleden nog aan dat er een prachtige expositie was ingericht met werk van de cursisten van Kunstcentrum Steenbergen in het pand van Bouwbedrijf Verkaart in de Blauwstraat, nu moest ze melden dat de expositie is verhuisd.

De eigenaar van het pand vond namelijk een partij die een nieuwe bestemming aan het pand gaat geven. “Maar het kunstforum laat zich niet uit het veld slaan”, zo meldt de immer actieve Houtepen. “Dankzij Piet en Gerda Verkouter aan de Kaaistraat 30 hebben we een nieuw onderdak gevonden voor deze expositie. Inmiddels is deze al verhuisd. Belangstellenden kunnen vanuit de Kaaistraat de kunstwerken bewonderen.

Sandra Houtepen herhaalt graag haar oproep aan kunstenaars die volgens de ‘Kijkdoosformule’ hun werk willen exposeren. Zij kunnen dit aangeven door een berichtje te sturen naar kunstforum@steenbergen.nu. Ook pandeigenaren die de etalages van hun pand beschikbaar willen stellen kunnen hier terecht. Informatie is te vinden op de website kunstforum.nu.