Parkeren bij ziekenhuis Bravis straks alleen nog mogelijk met bankpas

REGIO – Vanaf 1 april – en dat is geen grap – kunnen bezoekers bij de parkeerautomaten van de Bravis ziekenhuizen in Bergen op Zoom en Roosendaal alleen nog betalen met hun bankpas. Betalen met contant geld kan dan niet meer.

“Patiënten en bezoekers van het Bravis ziekenhuis betalen steeds meer met hun bankpas en steeds minder met contant geld. Dat is ook nog eens veiliger, hygiënischer en sneller. Bravis heeft daarom besloten om bij het parkeren over te stappen op pinbetalingen.

Momenteel staat er op iedere hoofd locatie van het Bravis ziekenhuis nog één automaat waar met contant geld betaald kan worden. Op 1 april 2021 zal deze betaalmethode uitgeschakeld worden. Het is dan alleen nog mogelijk om een parkeerkaartje met een bankpas te betalen”, zo laat Bravis weten.

Contactloos – snel en eenvoudig uitrijden

Het is op de parkeerterreinen van locatie Bergen op Zoom en Roosendaal ook mogelijk om te parkeren zonder een parkeerkaartje. Dit kan door de betaalpas of telefoon bij het in- en uitrijden enkele seconden voor de kaartlezer bij de slagboom te houden. Het invoeren van de pincode is niet nodig. Het parkeergeld wordt automatisch, bij het verlaten van het terrein, van de bankrekening afgeschreven.

Parkeertarieven en abonnementen

De parkeertarieven blijven bij de Bravis ziekenhuizen hetzelfde. Net als de verstrekking van de week-, maand- en jaarkaarten. Weekkaarten kunnen bij de betaalautomaten verkregen worden, voor maand- en jaarkaarten kan men terecht bij de receptiebalie in de centrale hal.