OVW zoekt helpende handen om speelveld winterklaar te maken

WELBERG – Stichting Ontspanning Voor Welberg gaat zaterdag 11 oktober het speelveld achter gemeenschapshuis De Vaert winterklaar maken en kan daarbij wel wat extra handen gebruiken. Iedereen die zin en tijd heeft om te komen helpen, is van 9.00 tot 12.00 van harte welkom.

Het vroegere voetbalveld van SC Welberg doet – sinds deze vereniging definitief naar het nieuwe sportpark ’t Zandbaantje is verhuisd – dienst als speelplaats voor de dorpsjeugd. Er staan enkele speeltoestellen en zodra het gaat vriezen kan een flink gedeelte van het veld onder water worden gezet, zodat er een prachtige ijsbaan ontstaat.

Voordat de winter z’n intrede doet, moeten de handen eerst echter nog even flink uit de mouwen worden gestoken. Snoeien, onkruid wieden, opruimen: aan klusjes geen gebrek. Nu nog de benodigde man- en vrouwkracht.

Wie zijn steentje bij wil dragen, hoeft zich niet van tevoren aan te melden maar kan gewoon naar het speelveld komen.  OVW zorgt voor koffie, thee en werkmaterialen, maar het is wel handig als mensen zelf ook nog bijvoorbeeld een snoeischaar of kruiwagen meebrengen.

Voor nadere inlichtingen is Paola van Terheijden bereikbaar op 06-30511472.