Ouders overvallen door plotselinge ontmanteling ‘trimbos’

STEENBERGEN – Als moeder van twee jonge jongens die af en toe even uit moeten rennen, was de Steenbergse Nikki Verbeek een regelmatige gast in het Peetersbosje aan de Krommeweg in Steenbergen. Een rondje langs, over en onder de trimtoestellen was favoriet, zeker nu het bosje sinds kort ook thuisland van een kaboutervolk is. Tot het gezin onlangs weer een bezoek bracht en alle toestellen verdwenen bleken. Ook op de Facebookpagina Kabouterbos Steenbergen reageren jonge ouders onaangenaam verrast op het plotselinge vertrek.

“Er zijn weinig uitdagende speelvoorzieningen voor kinderen,” licht Nikki toe. “Er zijn wel veel kleine speelveldjes in de wijken, maar om even lekker uit te rennen en te klimmen en te klauteren was het trimbos ideaal.” De Steenbergse is vooral verbolgen over het feit dat het trimbos ineens ontmanteld is. “Ik wist in ieder geval niet dat het ging gebeuren en dat geldt voor meer mensen in mijn omgeving.”

In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 14 mei staat hierover een uitgebreid artikel van Dasja Abresch, met meer informatie.
Word lid van Steenbergse Courant voor slechts 42 euro per jaar en ontvang de krant binnen de bebouwde kom elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.