Ouderenmiddag met Marie Christien bij KBO Steenbergen

STEENBERGEN – Jaarlijks wordt in het begin van oktober een dag speciaal bestemd voor de ouderen. KBO afdeling Steenbergen organiseert dit jaar voor haar leden morgen, maandag 30 september een aantrekkelijke middag in de zaal van restaurant De Watertoren. Dit keer wel een heel speciale bijeenkomst want zangeres Marie Christien komt op bezoek.

Voor velen ongetwijfeld geen onbekende dankzij het feit dat ze al verschillende publieks- en aanmoedigingsprijzen in ontvangst mocht nemen onder andere bij de TROS. Vier albums heeft ze op haar naam staan, daarvan zijn de meeste in Brabants dialect. Op omroep Brabant is ze regelmatig te zien en te horen. Op grond van deze successen heeft Christien besloten om professioneel zangeres te worden. Haar zang is overigens niet alleen verantwoordelijk voor haar roem. Ze is beslist niet op haar mondje gevallen en dat zorgt dat de contacten tussen haar en het publiek opvallend goed zijn.
Haar optreden in De Watertoren begint om 14.00 uur, de zaal gaat om 13.30 uur open. Traditiegetrouw zorgt de KBO ervoor dat met een Brabants bakje koffie (of thee) begonnen wordt.

Door: Paul Kil