Ouderenmiddag met Halsters brandweerkoor

STEENBERGEN – Traditiegetrouw organiseert de KBO afdeling Steenbergen, nog voor de herfst begint, een aantrekkelijke middag voor alle ouderen uit Steenbergen. Dat gebeurt morgen, maandagmiddag 1 oktober. Zowel leden als niet leden hebben dan toegang. Dit jaar is men er in geslaagd om het Halsterse brandweerkoor ‘In Vuur en Vlam’ naar ’t Cromwiel te halen.

Veel ouderen kennen dit koor al, het treedt op diverse plaatsen in de regio op. ‘In Vuur en Vlam’ is vijftien jaar geleden ontstaan uit de vrijwillige brandweer. Het koor zingt vrolijke oude en nieuwe Nederlandse liedjes, telt bijna twintig leden en beschikt over een accordeonspeler. Steeds slaagt het koor erin om hun publiek een prettige middag te bezorgen.
Leden van de KBO afdeling Steenbergen hebben vrij toegang. Niet-leden betalen twee euro entreegeld, hiervoor krijgen ook zij bij aanvang een kop koffie of thee aangeboden.
De middag wordt gehouden in theaterzaal Het Evenement in ’t Cromwiel op maandag 1 oktober, aanvang 13.30 uur. De zaal gaat om 13.00 uur al open.