Ouderendag in Dinteloord

DINTELOORD – Vrijdag 6 oktober wordt in het Dorpshuis aan de Westvoorstraat de jaarlijkse ouderendag gehouden. Deze is bedoeld voor alle ouderen van Dinteloord. Zij worden in de gelegenheid gesteld om een gezellige dag met elkaar door te brengen.

Het programma begint met een Spellenwedstrijd in de voormiddag. Hiervoor worden de deelnemers in ploegjes opgedeeld. Rond de klok van 12:30 uur kunnen de bezoekers genieten van een Brabantse Koffietafel en daarna volgt een quiz met tevens een aantal (gratis) bingorondjes. Aansluitend hierop is de prijsuitreiking van de spellenwedstrijd.

Gedurende de ochtend zullen er ook nog loten verkocht worden waarmee zoals gebruikelijk weer mooie prijzen te winnen zijn.

Om deze spelletjesdag  mogelijk te maken wordt een bijdrage van  8,- euro per persoon gevraagd. Deze prijs is inclusief bingorondjes, Brabantse koffietafel en een kopje koffie of thee bij binnenkomst.

De ouderendag wordt ook ditmaal verzorgd door het trio Mattie Strootman, Henk Sulkers en Corina Koesveld.

In verband met de koffiemaaltijd worden belangstellenden gevraagd zich voor 1 oktober aan te melden bij: Corina Koesveld, Prinses Irenestraat 47, tel. ( 0167) 52 4179; of bij Jo vd Meeberg, De Ruyterstraat 24, tel (0167) 529362, bij Gerrit Weeda, Westvoorstraat 78, telefoon (0167) 523618 of bij Maartje in het Dorpshuis.