Oud-Steenbergse Joke de Kock hoopt op voorkeurstemmen

STEENBERGEN – Joke de Kock is geboren in Steenbergen en komt nagenoeg wekelijks in haar geboorteplaats terug voor een bezoek aan haar moeder die in Hof van Nassau woont. Ze zou zich graag als Kamerlid voor de PvdA willen inzetten voor mensen in kwetsbare posities.

“Ik ben als jongste kind opgegroeid in een arbeidersgezin waarin maatschappelijke betrokkenheid en sociale inzet vanzelfsprekend waren. Al ruim 20 jaar zet ik me vanuit de gemeente Tilburg in om lokaal en landelijk armoede aan te pakken. Ik zou graag als Kamerlid een verandering te weeg willen brengen en mensen willen helpen die met grote financiële problemen kampen. Het oplossen van de corona schulden, de aanpak van kinderarmoede, de inrichting van een nieuw toeslagenstelsel, verlaging van de zorgpremie en het afschaffen van het eigen risico, zijn mijn prioriteiten. Ik hoop ook op de voorkeurstem van kiezers uit de regio Steenbergen”.