Oud Bruin en Jong Belegen sluit seizoen bijzonder af.

STEENBERGEN – Met een bijzondere repetitie heeft koor oud Bruin en Jong Belegen (OBJB) het zangseizoen afgesloten. De leden stapten namelijk aan het Beneden Sas in fluisterboten en hielden tijdens een vaartochtje hun laatste repetitie van dit seizoen.

Het koor had veel  belangstelling van de mensen die met hun boot ergens lagen aan gemeerd en van de mensen die langs het water wonen. Op het repetitieprogramma stonden liedjes van de laatste succesvolle special ‘Met OBJB naar het Songfestival’. Ook ontbraken enkel gouwe ouwe niet. Bij het binnenvaren van de Steenbergse Haven werd als vanzelfsprekend het Havenlied gezongen en vervolgens keerden de zangers terug naar de plaats van vertrek.

Deze speciale repetitie was een welverdiende afsluiting van het drukke seizoen dat het het koor achter de rug heeft. Na de vakantie gaan de leden weer enthousiast aan slag om zich te gaan voorbereiden op de diverse optredens die op de kalender staan.

Wie zin heeft om lekker gezellig mee te zingen en van het Nederlandse Lied aangevuld met Engelse en Duitstalige nummers houdt wordt uitgenodigd om een te komen luisteren bij de repetities van Oud Bruin en Jong Belegen. Ook meezingen is dan zeker mogelijk.

Het koor repeteert op donderdagen  bij zaal de Joosse aan de Kaaistraat. De repetities beginnen weer op 31 augustus. OBJB repeteert normaal eens in de veertien dagen en wanneer er iets speciaals op het programma staat iedere week.