Organisatoren Wolfrock: ‘Het was een super feest’

STEENBERGEN –  “Ronduit fantastisch. Wij hebben ons Wolfrockfestival als heel plezierig ervaren. En ook de reacties van het publiek waren zeer positief. De sfeer zat er goed in”, zo vat Johan van Middendorp de derde editie van het festival samen dat afgelopen zaterdag op de Steenbergse Markt werd gehouden. Er komt definitief een vervolg.

Op het podium verschenen Pene Corrida, Screw Houston, The Hurricane Escape, Ikke Eerst, De Gif’s Gauwkes, The Empyrean, Freeloader en de Steenbergse band The Shabby Harry’s. Deze laatste band opende het festival. “Zij hebben echt een super act neergezet”, stelt Van Middendorp lovend. “En elke band heeft maximaal gepresteerd. Als je de filmpjes en foto’s bekijkt is dat ook goed te zien”. Ook over het bezoekers aantal zijn de organisatoren zeker niet ontevreden. “De aantallen waren wisselend, maar bij de hoogte punten telden we zeker zo’n 300 man”.
“Volgend jaar komt er vast en zeker een vierde editie, dat staat voor ons vast”, zegt Johan van Middendorp stellig. “We maken binnenkort de datum hiervoor bekend”. Of de drie organisatoren – naast Van Middendorp ook Michel Timmerman en Leon Quintus – zelf weer een band gaan vormen is nu nog niet helder. “We denken erover na”. Wolfrock nummer vier komt er echter vast en zeker.