Organisatoren Alzheimercollecte dik tevreden met opbrengst

STEENBERGEN – DINTELOORD  – De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Steenbergen en Dinteloord die in de week van 6 tot en met 11 november is gehouden heeft 2667,16 euro opgebracht. Hiermee is de opbrengst van vorig jaar met 100 euro overtroffen en daar is de organisatie blij mee. Ze bedankt hiervoor alle gulle gevers en alle collectanten die ook dit jaar weer de moeite hebben genomen om met de collectebus op pad te gaan.

De opbrengst wordt besteed aan onderzoek dat Alzheimer Nederland laat verrichten en waarmee men hoopt op een oplossing voor dementie. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan Mantelzorgers en wordt geijverd voor een dementie-vriendelijke omgeving. Vrijwel iedereen krijgt direct of indirect wel te maken met Alzheimer.
Ook volgend jaar zal gecollecteerd worden voor Alzheimer. Hiervoor kunnen de organisatoren in Steenbergen altijd de hulp van collectanten gebruiken. Wie belangstelling heeft kan zich opgeven bij: Marga Roovers (0612723198) of Marja Geers (0638315297) of via www.alzheimernederland.nl/collecteren.