Oproep om stem uit te brengen op het Steenbergs Levensboek

Het Steenbergse Levensboek zit in de finale van de Brabantse Erfgoedprijs 2017! Het publiek bepaalt wie de winnaar wordt. Stemmen kan vanaf nu, vrijdag 15 september, tot en met zondag 1 oktober via www.erfgoedbrabant.nl/stem.  Op de homepage van KijkopSteenbergen  en ook onder de nieuwsberichten staat een banner met een knop die de stemmer naar de juiste stemplek leidt.

Stemmen is dus super eenvoudig. Een maal op de link geklikt belandt de stemmer op een pagina met drie opties: ‘Blind Walls Galerij’ – ‘Levensboek van de expeditie Nassau’ en ‘De verschilmakers: witte zusters in dialoog met andere wereldverbeteraars’. De hoop is dat iedereen kiest voor optie twee: ‘Levensboek van de expeditie Nassau’. Als deze optie de meeste stemmen haalt dan ontvangt het Steenbergse project een geldbedrag van 10.000 euro en een jaar lang professionele begeleiding.

Meer info over Het Levensboek is te vinden op de website van gemeente Steenbergen. Ook Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl hebben uitvoerig over Het Levensboek bericht. (Zie ‘Laatste nieuws’en tik de zoekopdracht: Levensboek).

Ook inwoners buurgemeenten Brabantse Wal worden opgeroepen 

Alle lezers worden opgeroepen om hun stem uit te brengen. De oproep delen via facebook is een tweede goede stap om zoveel mogelijk stemmers te motiveren. Op de websites van KijkopBergen op Zoom.nl en KijkopWoensdrecht.nl worden bezoekers eveneens opgeroepen om de collega Brabantse Wal gemeente Steenbergen hierin te steunen.