Oproep aan Oranjefans voor Mannenspecial Steenbergse Courant

Voor de ‘Mannen-special’ die vrijdag 6 juni – een week voor Vaderdag én de aftrap van het WK voetbal – verschijnt in de huis aan huis-editie van de Steenbergse Courant, is de redactie op zoek naar fanatieke, mannelijke Oranjefans uit de gemeente Steenbergen.

Vaders, zonen, vrienden, actieve en passieve voetballiefhebbers, straat- en buurtbewoners die de wedstrijden van het Nederlands elftal samen kijken, supporters die met hun maten de kroeg opzoeken om de verrichtingen van onze leeuwen te volgen, kerels die hun huis helemaal oranje versieren, organisatoren en deelnemers van WK-poules…

Zulke en soortgelijke mannen zoeken we!

Misschien bevinden zich in Steenbergen, Welberg, De Heen, Dinteloord, Kruisland of Nieuw-Vossemeer zelfs wel heren die binnenkort naar Brazilië afreizen, om de wereldkampioenschappen daar live te gaan volgen?

Bent u zo’n man, die niet kan wachten tot de bal gaat rollen en de troepen van bondscoach Louis van Gaal in actie komen? En wilt u hierover graag iets vertellen in de Steenbergse Courant? Reageer dan z.s.m. op dit bericht via redactie@steenbergsecourant.nl, met uw naam, contactgegevens en geef in het kort aan hoe het WK de komende tijd gaat beleven. Bellen mag ook, naar 06-23162068.

Uit de reacties maakt de redactie haar keuze, waarna op korte termijn afspraken worden gemaakt over de interviews en de bijbehorende foto’s. U moet hiervoor wel tussen 28 mei en 3 juni beschikbaar zijn.

Laat de leeuw niet in z’n hempie staan en zorg dat je geselecteerd wordt voor de Steenbergse Courant!

O ja, bent u een vrouw, maar net zo enthousiast over (het WK) voetbal als hierboven omschreven? De lezers van de ‘Mannen-special’ willen ongetwijfeld alles over u weten, dus reageer gerust!

Foto: De Plataanstraat in Steenbergen kleurde tijdens het EK voetbal in 2012 behoorlijk oranje.