Opnieuw autobrand in Steenbergen Zuid

STEENBERGEN – In de nacht van zaterdag op zondag 10 maart is in Steenbergen-Zuid opnieuw een autobrand ontstaan. Deze keer was het raak aan de Seringenlaan. Bij een geparkeerde auto ontstond aan de voorzijde van het voertuig brand. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

De brand brak rond 02:39 uit bij een geparkeerde auto aan de Seringenlaan in Steenbergen-Zuid. De brand was voor aankomst van de brandweer al deels geblust met een brandblusser. De brandweer heeft het voertuig afgeblust en gecontroleerd met een warmtebeeldcamera.

Brandstichting
Steenbergen-Zuid wordt de afgelopen jaren geteisterd door een pyromaan. Aan het begin van de maand werd er aan de Plantaanstraat ook al een auto in brand gestoken. De politie kon afgelopen nacht de oorzaak van deze brand niet officieel bevestigen maar sluit brandstichting niet uit. 

Het voertuig liep door de brand schade op aan de voorzijde. Enkele buurtbewoners controleerde hun voertuigen afgelopen nacht direct op eventuele schade. Voor zover bekend hebben overige voertuigen geen schade opgelopen.

Foto: 112Markiezaten ©2019