Opnieuw autobrand in Steenbergen-Zuid

Steenbergen – Voor de tweede nacht op rij is in de wijk Steenbergen-Zuid een auto in vlammen opgegaan. Ditmaal was het raak aan de Primulastraat. Een geparkeerde auto is bijna volledig in vlammen op gegaan. De politie arriveerde met een flink aantal auto’s in de wijk op zoek naar de dader. Voor zover bekend nog zonder resultaat.

De melding van de brand kwam even voor drie uur binnen. Een auto geparkeerd aan de Primulastraat brandde volledig uit. De politie zocht direct met vele voertuigen in de wijk naar een mogelijke dader. De geparkeerde auto kan als verloren worden beschouwd.

Ook autobrand aan het Rozenplein

In de nacht van zondag op maandag ging aan het Rozenplein ook een auto in vlammen op, hierbij liep ook een garage schade op. De wijk Steenbergen-Zuid wordt al enkele jaren geteisterd door diverse branden. Tot op heden is de dader (of zijn de daders) spoorloos. Toch zijn de speurders ervan overtuigd dat deze tegen de lamp zal lopen.

Iets gezien?

De politie stelt een onderzoek in en komt graag in contact met mensen die rond het tijdstip van de brand iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Primulastraat.
Informatie en foto: 112Markiezaten ©2019