Open repetitie zangkoren

STEENBERGEN – Donderdag 29 juni om 20:00 uur houden zangvereniging Tavenu uit Dinteloord en kamerkoor Sasso Montanari uit Steenbergen een gezamenlijke openbare repetitie. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze repetitie te bezoeken. Deze vindt plaats in de gymzaal van Het Podium, Waterlinie 1, Steenbergen. Toegang is gratis.

De repetitie is de eerste gezamenlijke, in aanloop naar de concerten die deze koren samen geven. Dat gebeurt komend najaar op 6 en 7 oktober in Dinteloord en Welberg. Het thema van die concerten is “Water, Wind Weerklinken”. De gezamenlijke repetitie op 29 juni wordt geleid door beide dirigenten, Meike Warmoeskerken van zangvereniging Tavenu en Janno den Engelsman van kamerkoor Sasso Montanari. Beide koren hebben enkele werken ingestudeerd en op deze avond zullen die voor het eerst samen klinken.

Voor de bezoekers is koffie of thee  deze avond gratis en uiteraard is er ook tijd voor een drankje achteraf. Wie nadere inlichtingen wenst kan een berichtje sturen naar  bernadette.savelkouls@ziggo.nl.