Open Huis in appartementencomplex De Tilleborgh

STEENBERGEN – De bewoners van De Tilleborgh hopen vanmiddag veel belangstellenden te mogen begroeten tijdens het Open Huis dat zij van 13.00 tot 16.00 uur houden, met de bedoeling om het complex zodanig te promoten, dat de appartementen die te koop staan snel nieuwe eigenaren krijgen.

Naar de overtuiging van de bewoners is De Tilleborgh één van de beste plekken om te wonen in Steenbergen. Niet alleen vanwege de ligging aan de rand van het centrum, op de kruising van de Kade met de Burgemeester Van Loonstraat en de Kaaistraat, maar ook omdat het in 1995 opgeleverde gebouw nadrukkelijk is gemoderniseerd.

De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en derhalve uitstekend geschikt om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen. Aan de achterzijde is voldoende parkeergelegenheid voor alle bewoners.

Bovendien beschikt De Tilleborgh, waar mensen van 60 tot 90 jaar wonen en men vanaf 50 jaar al van harte welkom is, over een recreatiezaal. Hiervan kunnen de bewoners gebruik maken om o.a. verjaardagen en huwelijksjubilea te vieren. In de ontspanningsruimte worden ook wekelijks gezamenlijke, maar vrijblijvende bijeenkomsten en activiteiten verzorgd, zoals kaarten, biljarten, een koffietafel, een quiz en bijvoorbeeld een carnavalsviering.

Tijdens het Open Huis kan men zoel een kijkje nemen in de appartementen die te koop staan, als in een aantal bewoonde appartementen. In de recreatiezaal is de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met de bewoners, die de bezoekers graag nog veel meer zullen vertellen over de voordelen van het wonen in De Tilleborgh, vernoemd naar Hotel Van Tilburg dat voorheen op deze plek stond.