Open dag De Lindehof beestachtig gezellig

WELBERG – Gezellig druk was het vandaag tijdens de open dag van kinder- en zorgboerderij De Lindehof aan de Gagelweg tussen Welberg en Kruisland. Voor de gelegenheid stelde eigenaar Jos Schouteren zijn eigen lijf en leden beschikbaar voor het oud-Hollandse eierwerpen. En daar bleek een enthousiaste markt voor te zijn.

Speciaal voor de kinderen was er een  springkussen en werden hun smoeltjes door een schminkster tot ware kunstwerkjes omgetoverd. Toch waren het nog steeds de dieren die de meeste aandacht kregen van de bezoekers.

De open dag was met name bedoeld voor de twaalf cliënten die dagelijks werkzaam zijn op de zorgboerderij, maar ook alle andere belangstellenden waren uiteraard van harte welkom. Zij konden de vele diersoorten uitgebreid bewonderen in hun keurige onderkomens.

Voor Jos Schouteren is de kinderboerderij voorlopig nog steeds niet klaar. ,,Maar, stapje voor stapje komen we er wel. Als je alles van tevoren weet, kun je met een dubbeltje de wereld rond. Dat is hier niet het geval.’’