Open dag Computervereniging Groot Steenbergen

STEENBERGEN – Computervereniging Groot Steenbergen houdt op zondag 28 augustus een open dag. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn alle belangstellenden dan van harte welkom in het Scoutinggebouw aan de Oudevest 9 in Steenbergen, waar de organisatie iedereen ontvangt met een consumptie en vooral goede voorlichting over de vereniging en de vele mogelijkheden die zij te bieden heeft.

CGS is een begrip in de regio en telt momenteel zo’n 165 leden van vijftig jaar en ouder. Wie lid is, mag sowieso rekenen op ondersteuning bij allerhande computerproblemen waar men tegenaan loopt. Daarnaast verzorgt de vereniging diverse cursussen en demo-avonden over interessante, computergerelateerde thema’s.

Zeker voor senioren is het belangrijk om ‘bij’ te blijven, zodat zij zelf bijvoorbeeld hun bankzaken kunnen regelen, op internet de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben, en via social media contact houden met hun kinderen en kleinkinderen.

Met een lage contributie zorgt CSG er bovendien voor een lage (contributie)drempel, zodat iedereen van de voordelen van de vereniging gebruik kan maken. De open dag is dan ook gratis toegankelijk.