Open dag Computervereniging Groot Steenbergen

Ook voor Computervereniging Groot Steenbergen – inmiddels al zo’n 120 leden groot – is het nieuwe seizoen begonnen. Voor belangstellenden organiseert deze vereniging op zondag 16 september tussen 13:00 en 17:00 uur een open dag.

Alle bezoekers worden ontvangen met een consumptie en belangrijker nog een goede voorlichting. De vereniging kan altijd nieuwe leden gebruiken, ook al is het aantal van 120 leden, waarvan het merendeel ouders is van 50 jaar, al respectabel te noemen. Computervereniging Groot Steenbergen verzorgt diverse cursussen op computergebied en houdt de leden op de hoogte van ontwikkelingen door middel van demoavonden. Dit blijkt een zegen te zijn voor alle senioren, waarvoor de computer nog veel geheimen kent. Bankzaken online regelen, skypen met familie in verre landen of zelf fotoboeken samenstellen en laten afdrukken, het zijn allemaal zaken waarmee de leden worden ondersteund. Dit alles gebeurt op een prettige manier en ook dat wordt door de leden als plezierig ervaren.
Tussen 13:00 en 17:00 uur zijn alle belangstellenden welkom in het gebouw van Scouting Steenbergen aan de Oudevest 9 te Steenbergen. Een bezoek is vrijblijvend en gratis.