Opbrengst Fancy Fair naar projecten in Haïti, Gambia en Afghanistan

NIEUW-VOSSEMEER – Zaterdag 13 en zondag 14 april staat de inmiddels 43e fancy fair op het programma. Die wordt zaterdagmiddag om 14:00 uur geopend door de Paashaas die verrassingen voor de kinderen mee zal brengen. De snuffelmarkt die gelijktijdig wordt gehouden is reeds vanaf 10:00 uur geopend.

Tijdens de fancy fair draait in De Vossenbucht ook dit jaar het rad van avontuur waarbij tal van leuke prijzen te winnen zijn en ook de loterij ontbreekt niet. Leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van basisschool Merijntje hebben daarvoor al een flink aantal loten verkocht. Ook is bij de inwoners van Nieuw-Vossemeer een gratis lot in de bus gedaan. Inwoners die dit lot meebrengen maken eveneens kans op aantrekkelijke prijzen. Ieder uur wordt hiervoor een trekking verricht.
Een bezoek aan de fancy fair blijft leuk. Er zijn diverse kermisattracties, er is volop te smullen en er is life muziek. Het hele dorp draagt een steentje bij, zo laten de organisatoren weten.

Snuffelmarkt

Ook de snuffelmarkt die in de gymzaal aan de Achterstraat wordt gehouden belooft voldoende aanbod van zeer bruikbare spulletjes tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Openingstijden van de Fancy Fair zijn zaterdag tussen 14:00 en 22:00 uur en zondag tussen 14:00 en 18:00 uur.

Opbrengst

De opbrengst van beide activiteiten gaat naar Kinderhuis ‘Gods Little Angels’ in Haïti, de school Kololi in Gambia (dit jaar nog bezocht door een van de commissieleden), de school Bakau in Gambia, een meisjesschool in Afghanistan en een project waarbij Briketten worden gemaakt.