Òònze tijd wijd voruit! in Strienestad

STRIENESTAD –Alles stond gistermiddag in het teken van de tijd tijdens de viering van de 11de van de 11de in Strienestad. De Bietboeren en Meerminnen kwamen via een teletijdmachine binnen bij zaal ‘De Joosse’ waar zij deel konden nemen aan een ‘Reis deur de tijd’-sjoow. Aangekomen bij het beeld van de meermin aan het Strieniusplein sprak Prins Strienius V zijn onderdanen toe vanuit de toekomst. Daar zetten alle leutvierders hun horloge gelijk op het nieuwe motto: òònze tijd wijd voruit!

Het was een lange maar gezellige middag en avond voor carnavalvierend Strienestad dat zich al om twee uur verzamelde bij café D’n Overkant voor de ‘2 uurkes voraf’ van dweilband ‘’t Wor Niks’. De band viert volgend jaar haar 22-jarig jubileum en brengt voor die gelegenheid een cd uit. Deze werd gisteren in D’n Overkant opgenomen ‘before a life studio audience’.

Het nieuwe leutinsigne is inmiddels te koop bij Primera De Gilles voor het tijdloze bedrag van 3 euro. Wie er nog eens drie euro bij legt, ontvangt ook het embleeminsigne

Voor nadere informatie zie de website www.strienestad.nl , de facebookpagina van de Stichting Karnaval Steenbergen of de Strienestad app.