Ook zomeravondvoetbal voor de jeugd

STEENBERGEN – In navolging van het succes van de zomeravondcompetitie voor seniorenteams, die vorig jaar nieuw leven in werd geblazen, gaat vv Steenbergen nu ook het 1ste Autoschade Van Gils Jeugdzomeravondvoetbal-toernooi organiseren.

De wedstrijden worden, op de maandag- en dinsdagavonden, gespeeld in de periode van 13 juni t/m 19 juli, in de categorieën K-pupillen (geboren in 2009/2010), F-pupillen (2007/2008), E-pupillen (2005/2006), D-pupillen (2003/2004), C-junioren (2001/2002) en B-junioren (1999/2000).

Voor alle pupillen geldt dat de teams uit (minimaal) vier spelers moeten bestaan, bij de junioren is dat aantal bepaald op (minimaal) zeven. Ook kinderen die geen lid zijn van vv Steenbergen of een andere voetbalvereniging kunnen meedoen aan de jeugdzomeravondcompetitie, zolang ze per team maar tot dezelfde (leeftijds)categorie behoren.

De deelnemende ploegen kunnen het inschrijfgeld van 12,50 euro per team zelf betalen, maar mogen zich ook laten sponsoren, door vaders, moeders, opa’s, oma’s of bedrijven, waarbij het tevens is toegestaan om onder de sponsornaam uit te komen in de competitie, maar een zelf verzonnen teamnaam mag uiteraard ook.

Van het inschrijfgeld worden scheidsrechters, wedstrijdballen en hesjes (voor het geval dat ploegen dezelfde kleuren tenues dragen) betaald. De organisatie zorgt er ook voor dat er kleedkamers beschikbaar zijn, alsmede voor drinken tijdens de rust.

De wedstrijden duren 2 x 15 minuten voor de K- en de F-pupillen, 2 x 20 minuten voor de D- en de E-pupillen en 2 x 25 minuten voor de C- en de B-junioren.

Aanmelden voor het Jeugdzomeravondvoetbal kan via www.vvsteenbergen.nl

Foto Mark Koenraadt