Ook WC Experience komt naar Steenbergen Live!

STEENBERGEN – Het programma voor de derde editie van Steenbergen Live! op vrijdag 19 mei is bekend. In totaal treden er twaalf artiesten en bands op, verdeeld over twee grote feesttenten bij het Waterhoefke aan de rand van Steenbergen.  Ten opzichte van vorig jaar is er plaats ingeruimd voor twee extra artiesten, waarmee de organisatie dit jaar mikt op tweeduizend bezoekers. Nadat de aankondiging van de Snollebollekes vorige week via social media al zorgde voor een grote stroom aan positieve reacties,  wordt het programma nu gecomplementeerd met de populaire Brabantse feestband WC Experience.

WC Experience is een oude en geliefde bekende in deze contreien. De band timmert al meer dan vijfentwintig jaar aan de weg met hun typische rock & lol muziek en zijn al verkozen tot beste dialectband van Nederland. Ze produceerden inmiddels maar liefst twaalf albums en toeren heel de zomer langs de grotere festivals en feesttenten. 

Andere bands die optreden in de live tent zijn de Ultimate Guns ’n Roses Tribute band, Down to Eleven en het Steenbergse Go For The Groupies! Laatstgenoemde was alle edities van de partij en is gebombardeerd tot ‘huisband’ van het festival.

Springen Nondeju

In de feesttent die vorig jaar helemaal uitpuilde zullen de Snollebollekes het podium veroveren. Zij hebben met ‘Spingen Nondeju’ dé carnavalshit van 2017 te pakken. Zij worden in de tent vergezeld door John de Bever, het QMusic Foute Uur, Zanger Christ en de plaatselijke dj’s JS & Boyd en Feestdj’s Wilco & Arie.

Nieuw is verder de dj-act Moombah Ruud. Deze nieuwe act krijgt iedereen aan het dansen met de nieuwe populaire moombahton, waarbij opblaasdieren en ballonnen door de zaal vliegen. Hiermee is het festival nog meer dan vorig jaar een mix van alle populaire muziekstromingen voor jong en oud.

Kaartverkoop

De kaartverkoop komt inmiddels aardig op stoom en ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar zijn er al ruim 150 kaarten meer verkocht. Tot 15 maart zijn er early bird kaartjes met korting verkrijgbaar voor € 8,00 ex fee via www.steenbergenlive.nl. Daarna gaat de reguliere voorverkoop van start via de website en de bekende voorverkoopadressen. De normale tickets kosten € 13,00 ex fee.         

Het complete programma van Steenbergen Live! op vrijdag 19 mei:

Feesttent: John de Bever; Snollebollekes; Qmusic Foute Uur; Moombah Ruud; Zanger Christ; Boyd & JS; Feest dj's Erwin & Arie; Live tent: WC Experience; Ultimate Guns N Roses Tribute; Go For The Groupies!; Down to Eleven.