Ook vv Steenbergen dames 1 verhuizen naar de zaterdag

STEENBERGEN – De verwachting dat het zou gebeuren was reeds aangekondigd. In navolging van het eerste en tweede herenelftal van vv Steenbergen verhuist nu ook Dames 1 naar de zaterdagcompetitie. Dit elftal is nog op zoek naar nieuwe teamgenoten om het elftal weer compleet te maken.

Voetballende dames die het eerste dames elftal willen komen versterken worden verzocht om zich te melden via het mailadres: dames@vvsteenbergen.nl of door een privé bericht te sturen naar de facebookpagina: facebook.com/vvsteenbergendames1.
De dames geven aan dat ze twee maal per week trainen met een gezellige club meiden. Ze hebben 2 trainers en een stafmanager die veel zaken voor het team regelt. Daarnaast “een mooi sportcomplex, een toffe kantine en veel gezellige feestjes”.

Sfeer proeven

“Ben jij gemotiveerd om te trainen en vind je het leuk om een teamsport te beoefenen? Ben je een veldspeelster of een keepster?”, zo vragen de dames aan belangstellenden. Ze nodigen hen uit om een keer mee te trainen om de sfeer te proeven.

Huidige selectie en staf

De selectie van het huidige seizoen bestaat uit: Jade Massing, Melissa van den Aarssen, Annemarije Berserik, Rachel Bruijnseels, Demi Ernest, Romy Ernest, Kimberly van Es, Anouk Feenstra, Floor Heshof, Danique van Kaam, Debby Kools, Yosie Looijen, Amy Mosmans, Angelique Perdaems, Carola Perdaems, Evelien van Saarloos, Anouk van Schilt, Yara Vermeulen, Ymke Vermeulen, Sanne Vogelaar, Maartje van Willegen en Leanne Wierenga. De technische staf bestaat uit Tom Bierkens (trainer), Sven de Kock (hoofdtrainer) en Gerrald Raaijmakers. Joost van der Ree is coördinator damesvoetbal.