Ook Visio Vireo doet mee met landelijke Hoveniersdag en Open Tuin Dagen

STEENBERGEN – Komende weekend, zaterdag en zondag 24 en 25 september staat weer bol van de activiteiten tijdens de Landelijke Hoveniersdag en de Open Tuin dagen. Het Steenbergse hoveniersbedrijf Visio Vireo Tuinen heeft voor dit jaar een uitgebreid programma samengesteld en een aantal tuinenbezitters in onze regio bereid gevonden hun tuinen open te stellen voor publiek. Voor  jong en oud is er komend weekend volop te zien, proeven en beleven.

Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur zijn de Wouwse Tuinen (Donkenweg 7, Wouw) opengesteld; de openingstijden van de tuinen van Laura Dingemans (Herelsestraat 68, Heerle) zijn zowel op zaterdag als zondag tussen 10.00 tot 17.00 uur. Vanuit deze tuinen worden er ook bezichtigingen in een aantal particuliere tuinen in de directe omgeving georganiseerd. Visio Vireo heeft er voor gezorgd dat er voor elke bezoeker waardebonnen voor de Tuinen van Appeltern klaarliggen en tevens kan er deelgenomen worden aan het speciale Tuinspel, waarmee een tuincheque t.w.v. 100 euro te verdienen valt. In beide genoemde tuinen wordt gratis tuinadvies gegeven en meteen zijn de nieuwste tuintrends te bekijken.

In de tuin van Laura Dingemans kan er bovendien worden gesmuld. Er zijn demonstraties met The Big Green Egg barbecue waardoor bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten.

Op de website van Visio Vireo Tuinen (visiovireo.nl) is aanvullende informatie te vinden over de Open Tuin dagen.