Ook verlengde westelijke rondweg en noordelijke variant onderzoeken: komst Randweg-West Steenbergen lijkt zo goed als zeker

STEENBERGEN – De voorstudie die de afgelopen maanden plaatsvond naar de realisatie van een Randweg-West langs Steenbergen, lijkt de vraag ‘of’ deze weg er moet komen inmiddels vervangen te hebben door de vraag ‘waar’ deze moet komen. Het advies van de Adviesraad Verkeer Steenbergen (AVS) om ook een verlengde westelijke variant en een noordelijk tracé te onderzoeken, lijkt steun te krijgen van de gemeenteraad die woensdagavond oordeelvormend over de rapporten discussieerde. In een uitgebreid artikel in de Steenbergse Courant van afgelopen vrijdag schrijft Dasja Abresch over de gedachten die hierbij leven.

Foto: het gebied tussen Julianastraat – Doornedijkje en Olmendreef wordt wellicht de locatie voor de randweg en een woonwijk.

In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 10 december staat hierover een uitgebreid artikel met meer informatie.
Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.