Ook tweede editie Steenbergen Live! een feestje van formaat

STEENBERGEN – De razendsnelle verkoop van de kaarten voor Steenbergen Live! had de organisatie doen besluiten om een extra grote feesttent te bestellen. Een gouden greep want ook die stond gisteravond bomvol met muziekliefhebbers die overduidelijk zin hadden in een gezellige avond.

Zij werden op hun wenken bediend met een reeks artiesten die weten hoe je een feestje moet bouwen. De kick-off van de avond in de grote tent vond plaats door DJ’s Erwin en Arie die de stemming er al gelijk lekker in brachten. Zij maakten het podium vervolgens vrij voor Marijn van Geel. Een plaatselijk zanger die de menigte moeiteloos in beweging kreeg. Hij toonde zich een waardig vervanger van de ziekgemelde Peter van Holland en een prima opwarmer voor zanger Vinzzent. De avond in de grote feesttent werd na een fout uurtje Q-music knallend afgesloten door de feestdj’s Boyd en JS, eveneens twee plaatselijk producten.

In de tweede tent kon de rockliefhebber zijn hart ophalen met onder meer optredens van de Bergse band Duke John,  Nirvana Tribute Bleach en IC/TC. Hoogtepunt van de optredens daar was zonder twijfel de Steenbergse pop/rock coverband ‘Go for he Groupies’ die een weergaloos optreden op de planken van Steenbergen Live! wegzette.

De pret is echter nog lang niet voorbij want vandaag gaat het dak van het Waterhoefke eraf tijdens Bassrulers 2016. Om 12.00 uur stampen de hardstyle, freestyle en hardcore klanken de regenwormen uit de grond. Voor wie er niet kapot van is: om 23.00 uur is het allemaal weer voorbij en kan Steenbergen gezien het succes van dit jaar ongetwijfeld uitkijken naar een herhaling in 2017.