Ook selectie-elftallen v.v. Steenbergen speelden een (onderlinge) wedstrijd

Nadat vanaf 3 maart jl. de corona maatregelen voor de sportverenigingen wat werden versoepeld betekende dat ook voor de seniorenelftallen van v.v. Steenbergen dat er weer wat meer mogelijk werd. We berichtten de lezers daar reeds eerder over via een artikel in deze courant. Alle spelers t/m de leeftijd van 26 jaar mogen vanaf genoemde datum weer in groepsverband trainen.

Ook mogen er wedstrijden worden gespeeld, echter alleen tegen teams van dezelfde vereniging en dus ook daarbij geldt dat spelers ouder dan 27 jaar niet kunnen meedoen.
Diverse lagere elftallen van v.v. Steenbergen hebben de afgelopen weken al onderlinge oefenwedstrijden gespeeld en afgelopen zaterdag gebeurde dat ook door Steenbergen 1 en 2.
Trainer Robin Borremans van het eerste elftal en trainer Marc van der Wegen van Steenbergen 2 lieten die dag hun spelers een onderlinge partij afwerken, maar deden dat beiden met een mix elftal.
De spelers van beide teams werden verdeeld over de 2 teams waarmee werd getracht 2 gelijkwaardige elftallen tegen elkaar te laten spelen.
En uiteraard moest iedereen ‘aangekleed’ naar het sportpark komen want kleedgebouwen en kantine gebruiken is nog niet toegestaan en ook toeschouwers mogen helaas nog niet worden toegelaten.
Ook onder de rust niet even de kleedkamer in om de thee te nuttigen, dus werd dat gezellig in en rondom de dug-out in de buitenlucht gedaan.
Maar ondanks al deze beperkingen kon er na bijna 5 maanden eindelijk weer eens lekker worden gevoetbald.
Voordeel hierbij was ook dat van tevoren vaststond dat Steenbergen zou gaan winnen (of gelijkspelen natuurlijk) en dat gebeurde dan ook. Zwart speelde tegen blauw-wit.
Zwart won met 3-0 dankzij doelpunten van Declan Thiele, Boudein Bickel en Tim den Houting.
De kop is eraf, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het helaas nog lang duren voordat er echte wedstrijden gespeeld mogen gaan worden.

Foto: Duel om de bal tussen Wouter Sloekers (links) en Declan Thiele (rechts).

Foto: Rust tijdens de wedstrijd. Niet in de kleedkamer maar in en rondom de dug out. Trainer Robin Borremans spreekt zijn spelers toe.


[ door John Rommers ]

Beelden bij dit artikel