Ook ouderen en mindervaliden in ‘hoger sferen’

STEENBERGEN – ‘Immaol in de wolleke’ waren ze vanmiddag, de bezoekers van de carnavalsmiddag voor ouderen en mindervaliden, georganiseerd door de SKS, in samenwerking met KBO Steenbergen, De Zonnebloem en Herwonnen Levenskracht.

De zaal van De Joosse stroomde lekker vol voor het feest, waarbij alle gasten ter gelegenheid van het 55-jarig carnavalsjubileum werden getrakteerd op een overheerlijke Strieneschuiver, die erin ging als koek. De Steenbergse Diva’s zongen de sterren van de hemel en het publiek genoot ook met volle teugen van de lotgevallen van de ‘ouwe mannekes’. Adrie en Wannes voelden zichzelf eerst nog wel wat jong, maar al gauw helemaal thuis op de ouderenmiddag.

Ook stond er een speciale Strienestadse bingo op het programma en kregen de gasten vele honderden foto’s uit de oude carnavalsdoos voorgeschoteld. Prins Strienius V bracht met zijn grote en kleine gevolg de polonaise op gang en reikte de prijzen uit aan de leukst verklede bezoekers: 1. Nel van Tilburg, 2. Jo Verbogt, 3. Els Bogers.