Ook kleurplaatactie in A4-special van Steenbergse Courant

STEENBERGEN – In de editie van vandaag, vrijdag 21 november, besteedt Steenbergse Courant in een A4 special extra aandacht aan het openstellen van de snelweg. Ook de jonge inwoners uit gemeente Steenbergen worden daarbij betrokken. Zij kunnen hun creativiteit botvieren in de kleurplaatactie die samen met Rijkswaterstaat wordt gehouden.

In de 11 pagina’s grote special is ruim aandacht voor het ontbrekende deel van de A4, die de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen met elkaar verbindt. Maandag is het – na bijna vijftig jaar steggelen – zover. De A4 rondom Steenbergen gaat open. In de special wordt de nieuwe A4 op een bijzondere manier belicht. Prachtig daarbij is de fotografie van Herman de Pagter, die de A4 op een voor hem zo karakteristieke wijze heeft vastgelegd. Maar er is ook luchtfotografie, die de omvang van de wegwerken duidelijk laat zien. Verder komen inwoners aan het woord en geven vertegenwoordigers van het projecteam A4 hun mening. De bedrijven op de industrieterreinen Reinierpolder I en II juichen de A4 toe vanwege de verbeterde bereikbaarheid. Redacteur John Nijssen belicht de ontwikkelingen en diverse fotobeelden tonen wat highlights.

Kleurplaatactie

In samenwerking met Rijkswaterstaat organiseert Steenbergse Courant een kleurplaatactie voor de jeugd. Die kan naar hartenlust kleuren en het resultaat van deze creativiteit voor maandag 8 december inleveren bij het kantoor van Steenbergse Courant, Molenweg 44 te Steenbergen. Uit de inzendingen worden drie prijswinnaars geselecteerd. De kleurplaatactie heeft de medewerking van boekhandel Vermeulen uit de Kaaistraat. Hoofdprijs van de kleurplaatactie is een waardebon van vijftig euro. De tweede prijs is een creatieve set: een fraaie kleurdoos met schetsblok en als derde prijs ligt een prachtig kinderboek klaar.

Via deze link kan de kleurplaat overigens worden gedownload. Eenvoudig uitprinten en kleuren maar!: www.steenbergsecourant.nl/uploads/A4_Kleurplaatactie.pdf