Ook goed resultaat voor Steenbergen 1 tegen Roosendaal

Nadat Steenbergen een 4 tal weken geleden koploper RBC ‘beentje lichte’, gebeurde dat  in de uitwedstrijd van afgelopen zondag tegen de nummer 2 op de ranglijst – v.v. Roosendaal – bijna weer. De Blauwwitten kwamen gedurende de eerste helft op een 1-3 voorsprong, incasseerden kort voor rust de 2-3 en moesten een kwartier voor tijd de gelijkmaker van Roosendaal toestaan.

Steenbergen opende via Enzo den Haak de score, maar het doelpunt werd afgekeurd op advies van de Roosendaalse grensrechter die buitenspel constateerde.

Aanvankelijk was Roosendaal de bovenliggende partij en de thuisploeg kwam met 1-0 voor. Enzo den Haak maakte de gelijkmaker en Steenbergen 1 kwam via Wouter Merkx zelfs op een 1-2 en later via Xander Bruggraaff en een knie van een tegenspeler op een 1-3 voorsprong. In de tweede helft kwam Roosendaal terug en trok uiteindelijk de stand gelijk naar 3-3. Dat werd tevens de eindstand.

Thuis tegen SAB

Zondag a.s. staat er voor Steenbergen een thuiswedstrijd op het programma tegen hekkensluiter Sab uit Breda , een tegenstander waartegen in de uitwedstrijd met 1-1 gelijk werd gespeeld. Ook nu weer zal diezelfde inzet en passie nodig zijn om de punten in Steenbergen te houden.

Uitslagen senioren v.v. Steenbergen: Steenbergen 2 zaterdag – Dosko2 zaterdag: 1-0; DVO'60 7 zaterdag – Steenbergen 4 zaterdag: 0-2; Roosendaal 1 – Steenbergen 1: 3-3; Unitas'30 2 – Steenbergen 2: 5-4; Achtmaal 2 – Steenbergen 3:  2-5; Internos dames – Steenbergen dames: 0-0.

Programma senioren v.v. Steenbergen voor zondag 24 maart: Steenbergen 1 – Sab 1, aanvang 14.30 uur; Steenbergen dames – Baronie dames ( bekerwedstrijd), aanvang 11.30 uur.

Foto’s: Mark Koenraadt ©2019