Ook Android gebruikers kunnen de KijkOp App nu downloaden!

Ook voor Androidgebruikers is het zover. Vanaf vandaag kunnen bezitters van een Android smartphone de KijkOp App gratis downloaden. Eerder konden dat ook de gebruikers van een iPhone.

De KijkOp Android App is te downloaden via de volgende link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evicom.kijkop

U kunt de app ook vinden in de Google Play Store door te zoeken op KijkOp.

Lokaal nieuws en aanbod overzichtelijk op de smartphone

De KijkOp App zorgt ervoor dat bezitters van een smartphone dagelijks heel eenvoudig het nieuws uit hun eigen lokale gemeenschap kunnen lezen. Ze zien ook aanbiedingen van lokale winkels, horeca, bedrijven en organisaties en tevens berichten van verenigingen en ideële organisaties. Daarnaast biedt de app een goed overzicht van relevante aanbieders uit de eigen gemeente.

Verdere ontwikkeling

De ontwikkeling van de KijkOp App staat niet stil. Nu de 1.0 versie is gelanceerd, wordt achter de schermen al hard nagedacht over de opvolger, versie 2.0. Hiervoor wordt aan u als gebruiker gevraagd om uw mening of ideeën die u hebt kenbaar te maken. Dat kan via: info@kijkopcommunity.nl.

Wij zijn heel benieuwd naar uw mening. Bent u enthousiast over de app? Voeg dan een review toe in de App Store! En hebt u suggesties voor verbeteringen? Mail deze dan naar: info@kijkopcommunity.nl.

Maar nu eerst het belangrijkste onderdeel van dit moment: download de KijkOp App via

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evicom.kijkop