‘Onze Tuur is echt een aparte kat’

DINTELOORD – ‘Dit is onze kater Tuur. Hij is aan zijn tweede leven bezig en doet dat met veel plezier. Wij hebben al veel poezen gehad, maar deze is echt apart’, zo laat Wilma de Groot aan KijkopSteenbergen.nl weten. ‘Een nare man had deze kat, samen met zijn broers en zussen en een paar bakstenen, in een plastic zak gedaan en in de sloot gegooid…’

‘Gelukkig kon hij door mijn zoon worden gered uit de sloot, aan de Krommeweg in Steenbergen. Wij vinden het een speciale kat, omdat hij heel statig kan zitten en kijken, zelf de deur openmaakt door naar de deurkruk te springen en hij ‘plaagt’ graag, door bijvoorbeeld de bloemen uit de vaas te trekken of mee te zwieren op de dweilmop’.

‘Ook springt hij naar de snoer als je je haar föhnt, gaat voor het beeld zitten als je tv kijkt en languit in de mand van onze hond liggen, zodat die er niet meer in past’.

 ‘We zijn heel blij dat hij niet verdronken is en ik hoop stiekem dat die enge man dit leest!’

Eigenwijs als katten zijn, laat Tuur zich volgens Wilma overigens niet eenvoudig fotograferen…

Dit is een bericht in de rubriek Uw KijkopSteenbergen

Ook úw bijdragen hiervoor zijn van harte welkom via redactie@kijkopsteenbergen.nl

Familiefoto’s, (huwelijks)jubilarissen, Abrahams en Sarah’s, mooie kiekjes uit de verschillende kernen van Steenbergen, geboortes, (bijzondere) huisdieren, (sport)activiteiten, feestelijkheden: u kunt het allemaal delen met de vele duizenden bezoekers van deze website!

Vermeld altijd uw volledige naam, woonplaats en verdere contactgegevens.

(De redactie bepaalt uiteindelijk of uw inzending voor publicatie in aanmerking komt).