Ontspanning voor Welberg neemt afscheid van activiteitenveld

WELBERG – Zaterdag 18 augustus organiseert Ontspanning voor Welberg (OVW) een sportieve zeskamp met aansluitende feestavond en neemt daarmee officieel afscheid van het activiteitenveld (voormalig voetbalveld Sc Welberg) achter gemeenschapshuis De Vaert. Op dit terrein wordt namelijk nieuwbouw gerealiseerd. OVW roept deelnemers op om zich op te geven voor deze bijzondere zeskamp.

Er hebben zich overigens al een flink aantal teams aangemeld, zo melden de organisatoren. Die teams moeten naast een goed humeur beschikken over een redelijke portie doorzettingsvermogen, want hoewel OVW nog niet veel wil verklappen, duidelijk is al wel dat er allerlei uitdagende activiteiten op het programma staan.
De zeskamp begint op 18 augustus om 14:00 uur en de strijd zal doorgaan tot 19:00 uur. Aansluitend is er een feestavond en dan zal ook de prijsuitreiking van de zeskamp plaatsvinden.

Muziek

Het wordt overigens niet alleen een middag van strijd, bezoekers en deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje en Dj Owen draait overdag en zorgt voor muzikale gezelligheid. Voor de kinderen is een springkussen opgesteld. Tijdens de feestavond worden de bezoekers getrakteerd op live muziek van De Blue Nights.

Opgave voor de zeskamp kan via ovw.welberg@gmail.com, informatie wordt ook gegeven via de facebooksite van OVW en wie vragen heeft kan deze stellen in een e-mailberichtje.