Ontspanning Voor Welberg maakt zich op voor Braderie

WELBERG – Zondag 3 juni tussen 10:00 en 17:30 uur wordt in het hart van het kerkdorp de jaarlijkse braderie gehouden. Ontspanningsvereniging Welberg (OVW) is druk doende met de voorbereidingen.

Naast de talrijke kramen ‘met een groot assortiment artikelen van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs’ zullen volgens OVW ook diverse verenigingen uitpakken met diverse activiteiten. Daarnaast blijft de populaire ‘Eendjesrace’ op het programma staan. Hierbij kunnen braderiebezoekers voor twee euro een (plastic) eendje sponsoren. De eendjes gaan rond 17:00 uur te water en maken hun ‘race’ tot de eindstreep bij de kerk.
 
Kinderbraderie

Eveneens een vast item is de kinderbraderie. Deze is uitsluitend bedoeld voor kinderen, waarbij ondernemende ouders achterwege moeten blijven. Deze volwassenen kunnen tegen betaling wel een kraamhuren voor de verkoop van hun spulletjes. Het is daarbij niet toegestaan voor zowel volwassenen als kinderen om een kraam te huren voor de verkoop van eet- en drinkwaren. Opgave voor de kraamverkoop kan via demarkten@gmail.com.
Informatie kan worden ingewonnen bij Diana Bosman, telefoon 06 54 257 841.
Overigens kunnen deelnemers aan de spectaculaire zeskamp die dit jaar op 18 augustus wordt gehouden zich tijdens de braderie opgeven. Informatie en opgave via de OVW-kraam.