Ontspannen zomerfeest sluit ‘school’jaar af bij Puk op het Podium

STEENBERGEN – Bij een zomerfeest hoort een zonnetje. De organisatoren van het feest bij Peuterzaal Puk op het Podium moeten zich afgelopen donderdag aan het begin van de dag behoorlijk zorgelijk achter de oren hebben gekrabd. Het grootste deel van de dag zag het er ook somber uit voor hun activiteit, want Pluvius was blijkbaar terug van een lange vakantie en had er zin in, getuige de plensbuien waarmee deze omgeving te maken kreeg. Maar het zonnetje kwam er op tijd en zo werd het buitenfeest dan toch nog geslaagd.

Peuterjuf Sabine Diender en haar vier collega’s Marion Bax, Jennie van Gurp, Anja Schoutens en Marjon Zandberg hadden er eveneens zin in. “Het is een leuke afsluiting van het schooljaar voor onze ruim vijftig peuters”, vertelt juf Sabine trots. Want dat is ze op de organisatie, de vier zeer actieve leden van de oudercommissie. “Zij hebben zich voor dit zomerfeest ingezet. En ja, hun namen mogen best worden genoemd. Lieve van Koppen, Marjolein Hagens, Ingrid Bevers en Nienke Houtepen zorgen ervoor dat onze peuters en hun ouders een leuk eindfeest beleven”.

Op het terrein achter de school was niet alleen een fraai springkussen opgesteld, maar hier konden de kleintjes en hun ouders deelnemen aan diverse leuke spelletjes, ketting rijgen en schminken. Echter niet voordat ze verwelkomd waren door mascotte Puk en waren voorzien van een fraaie medaille.