‘Ontdekken, proeven en beleven’ op Brabantse Wal Dag

BERGEN OP ZOOM – Op en nabij landgoed Lievensberg in Bergen op Zoom wordt zondag 22 mei voor de achtste keer de Brabantse Wal Dag gehouden, waarbij lokale ondernemers, het verenigingsleven, natuurorganisaties, onderwijs- en overheidsinstellingen uit de Brabantse Wal-gemeenten het publiek een gevarieerd programma aanbieden, dat in het teken staat van ‘ontdekken, proeven en beleven’.

Het grote promotiefestijn van de Streekorganisatie Brabantse Wal is gratis toegankelijk en heeft voor elk wat wils in petto. De activiteiten zijn verspreid over de Heidetuin, het Natuurpodium, de StayOkay, Stadboerderij de Kleine Kievit en Franken Fruit.

Thema's

Elke locatie herbergt een ander thema, zoals toerisme, recreatie en het Theater van het Goede Leven, maar ook Agrofood, gastronomie, natuur en beweging, innovatie, duurzaamheid, onderwijs en de zogeheten biobased economy komen aan bod tijdens de Brabantse Waldag, waarbij de bezoekers volop kunnen genieten van streekproducenten en er ook voor kinderen meer dan genoeg te doen is.

Shuttle op zonne-energie

Voor belangstellenden die met de fiets komen zijn mooie prijzen te winnen en zij kunnen hun tweewielers stallen aan de Balsedreef, tussen Franken Fruit en ’t Appeltje, van waar men zich desgewenst kan laten vervoeren met een familietreintje of een hippe shuttle op zonne-energie.

Voor auto’s is gratis parkeergelegenheid te vinden bij sporthal Gageldonk, het parkeerdek van het Bravis ziekenhuis en de parkeerplaats bij het crematorium aan de Mastendreef. Vanaf deze locaties rijdt een gratis pendeldienst heen en weer, van en naar het evenement.

Voor nadere informatie: www.debrabantsewal.nl