‘Ontdek jouw talent op een instrument’

STEENBERGEN – Zeventig procent van alle volwassenen heeft spijt dat zij nooit een instrument hebben leren bespelen, maar daarin kan verandering komen dankzij de workshop ‘Ontdek jouw talent op een instrument’ van de Steenbergse muziekvereniging Volharding.

Iedereen van 18 jaar en ouder met geen of weinig muzikale ervaring kan hieraan meedoen. Ook kennis van het notenschrift is niet nodig. Volharding heeft voor de workshop een specialist ingehuurd in de persoon van Michiel Drijver.

En dat je nooit te oud bent om alsnog een instrument te leren spelen, kunnen de leden van het Klein Orkest van Volharding beamen. Dit orkest is namelijk speciaal voor de betreffende doelgroep opgericht en bestaat thans uit een dertigtal leden, die wekelijks met elkaar genieten van het samen muziek maken in een ongedwongen sfeer.

‘Ontdek jouw talent op een instrument’ wordt gehouden op zondag 18 september, inschrijven is mogelijk tot 21 augustus via www.volhardingsteenbergen.nl

De muziekvereniging zorgt voor de benodigde instrumenten, aangepaste bladmuziek, een leerkracht én voor een orkest van gevorderde muzikanten die de deelnemers gaan begeleiden bij het geven van een afsluitend concert.