Onderzoek naar mishandeling 20-jarige man in Steenbergen-Noord

STEENBERGEN – Een 20-jarige Steenbergenaar is gisteravond door een groep personen mishandeld op het Slagblok in de wijk Noord-Oost. De politie is op zoek naar de daders en getuigen van de mishandeling, die omstreeks 22.30 uur heeft plaatsgevonden.

Het latere slachtoffer hoorde omstreeks 22.15 uur gestommel in zijn achtertuin aan de Kloosterturf, keek naar buiten en zag hoe daar vijf personen met spullen aan het gooien waren. Die voelden zich kennelijk betrapt, klommen over de schutting en gingen er vandoor.

De 20-jarige Steenbergenaar ging ze achterna en zag ze staan op de Leurschans. Via de Panneman liep het vijftal naar de Wisselkom, waarna de man het gezelschap weer zag staan op het bruggetje ter hoogte van het Kwartier.

De vijf mannen vervolgden hun weg richting het Fortplein. Op het Slagblok kwam het tenslotte tot een treffen. Nadat het slachtoffer hen eventjes uit het oog was verloren, werd hij door het groepje – bijgestaan door nog meer personen – tegen de grond geslagen en tegen zijn lichaam getrapt.

Hierna renden de daders weg richting de Zelleput.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer medische zorg verleend.

Wie getuige is geweest van de mishandeling, iets verdachts heeft gezien en/of meer kan vertellen over de daders wordt verzocht de politie te bellen op 0900-8844.