Ondersteunend webinar voor mantelzorgers van naasten met psychische kwetsbaarheid

STEENBERGEN – BRABANTSE WAL – Vanavond, dinsdagavond 30 juni tussen 19:00 en 20:00 uur geeft psychosociaal verpleegkundige Ingrid Schoen een webinar met tips voor mantelzorgers die zorgen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ze krijgen advies over het zelf in balans kunnen blijven. Daarnaast over de impact van de aandoening van de persoon waarvoor ze zorgen. En er is aandacht voor het samenleven onder één dak in coronatijd.

Om deel te kunnen nemen aan het webinar dienen belangstellende mantelzorgers zich aan te melden door een mailberichtje te sturen naar: aanmelden@mantelzorgboz.nl. Na aanmelding ontvangen ze een link naar het webinar en uitleg over de deelname.

Mantelzorg Brabantse Wal wil er binnen de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht voor zorgen dat mantelzorgers meer erkenning krijgen. Ook moeten de vooroordelen verminderen. Men hoopt meer mantelzorgers in beeld te krijgen en wil hen informeren, adviseren en ondersteunen. Een eerste stap in deze richting is het Webinar.