Ondernemers ontmoeten ondernemers tijdens 450 jaar viering

NIEUW-VOSSEMEER – Koud zullen ze het zeker niet hebben, ook vanavond niet. Het is dan zeker genoeglijk verpozen in de grote tent waar op dit moment – dinsdagmiddag 13 juni – een netwerkbeurs wordt gehouden. De organisatie hiervan is in handen van Lily Wierckx van West Brabant Business Plaza in samenwerking met 450 jaar Nieuw-Vossemeer.

Ook de ondernemers René Heijnen van de Steenbergse Bedrijven Contactdagen die destijds in Steenbergen werden gehouden hebben zich achter het initiatief geschaard. En dat geldt ook voor een twintigtal bedrijven uit de gemeente Steenbergen. Zij ontmoeten niet alleen elkaar tijdens deze netwerkbeurs, maar hopen ook op goede belangstelling van ondernemende mensen uit de gehele regio. Die ontmoeten elkaar onder het genot van een drankje en hapje, terwijl de speciale ondernemerspitch, die tussen 16:00 en 17:30 uur wordt gehouden, ervoor zal zorgen dat de bezoekers elkaars bedrijven en organisaties beter leren kennen.

De netwerkbeurs is nog tot 20:00 uur geopend en wordt gehouden in de grote tent die is opgesteld op het terrein achter de Hoogte in Nieuw-Vossemeer. Er is ruime parkeergelegenheid op het evenemententerrein.

Foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl