Ondanks vakantieperiode helemaal op de hoogte

STEENBERGEN – De Steenbergse Courant is op vakantie. Vandaag valt het vertrouwde nieuwsblad om die reden niet in de bus bij de abonnees. Vanzelfsprekend is het belangrijkste nieuws hier, op KijkopSteenbergen, te volgen. Maar ook andere, kleinere, berichtjes vallen nog in de email-box van de redactie. Om te voorkomen dat u door de vakantieperiode iets zou missen, is er een compilatie van gemaakt. Met deze keer: SWOS wandelgroep; Mariaviering in Nieuw-Vossemeer;  Aanmelden voor de Zesmin.

SWOS Wandelgroep

STEENBERGEN – Op maandag 8 augustus vertrekt de SWOS Wandelgroep om 13.30 uur vanaf het parkeerterrein van de Formido aan de Zeelandweg-Oost in Steenbergen. Een mooi moment om op een gezellige manier wat de doen aan lichaamsbeweging. Het is een korte wandeling (max. 3-4 kilometers) en daarmee ook geschikt voor mensen die niet zo ver kunnen lopen. De weersvoorspelling is zonnig dus een hoofddeksel en extra water zijn noodzaak. Iedereen kan gratis deelnemen, opgeven vooraf is niet nodig. Voor meer informatie staat Tonnie Joxhorst ter beschikking: (0167) 541137

Mariaviering Joannes de Doper

NIEUW-VOSSEMEER – In de Sint Annaparochie wordt op maandagavond 15 augustus om 19.00 uur een eucharistieviering gehouden rondom Maria ten hemelopneming. De Mariaviering vindt plaats in de H. Joannes de Doperkerk te Nieuw Vossemeer. Het koor van Zuster Monique verzorgt de gezangen. Na de viering krijgen de aanwezigen een kopje koffie of thee aangeboden in de kerk.

Aanmelden voor de Zesmin

STEENBERGEN – De inschrijving voor de Zesmin, een zes-uurs zwemmarathon voor ploegen op 4 september, is gestart. Zwembad De Meermin organiseert dit evenement al voor de negende keer. De Zesmin is bedoeld voor jong en oud, groot en klein, vriendenploegen, families, snelle en iets minder snelle zwemmers. Kortom voor iedereen. Inlichtingen: tel. (0167) 563722; www.zwembadaquadintel-meermin.nl of facebook. Of download de spiksplinternieuwe app die De Meermin rijk is.