‘Oma Duck’ kan dankzij Lions nóg mooiere taarten maken

STEENBERGEN – Eén van de mooiste én lekkerste wensen die dit jaar werd ingediend bij de Lions Club Steenbergen e.o. is onlangs in vervulling gegaan. De serviceclub verblijdde ‘Oma Duck’, oftewel Francis Bernaards, met een printer waarmee zij foto’s kam aanbrengen op de verjaarsdagstaarten die zij geheel vrijwillig bakt voor kinderen van de Voedselbank.

Met het oog op het 100-jarig bestaan van de Lions in 2017 en de landelijke bijdrage die daaruit voortvloeit t.b.v. ‘Het Vergeten Kind’, trakteerde ‘Oma Duck’ de Steenbergse afdeling op een speciale verjaardagstaart. Op die manier toonde zij bovendien haar dankbaarheid voor de printer. 

Wensbomen

De Steenbergse Lions hopen dat zij nog veel plezier aan het apparaat mag beleven, mede in het belang natuurlijk van de kinderen van de Voedselbank, en nodigen eenieder uit om in de decembermaand ook een wens op te hangen in de wensbomen die dan weer in het gemeentehuis van Steenbergen, bij de ijsbaan op de Markt, in de bibliotheken van Steenbergen, Kruisland, Dinteloord en Nieuw-Vossemeer, en op zondag 18 december op de Kerstmarkt in de Gummaruskerk te vinden zijn.