Oliebollentoernooi gezellige afsluiter van 2022 bij Badmintonvereniging Steenbergen

STEENBERGEN – Na een gedwongen corona-onderbreking van twee jaar organiseert de toernooiorganisatie van Badmintonvereniging Steenbergen (BVS) het traditionele Oliebollen Recreantenteam Toernooi. Dat vindt plaats op woensdag 28 december in het Cromwiel.

Het gaat hier om een gemengd dubbel- en dubbeltoernooi voor spelers van de eigen club en andere badmintonverenigingen. Tijdens het toernooi krijgen de deelnemers een aantrekkelijk wedstrijdschema voorgeschoteld en kunnen ze smullen van oliebollen.

Er kan worden deelgenomen aan één of meerdere onderdelen. Voor de verschillende speelniveaus is er een Y-klasse voor beginnende spelers en een X-klasse voor de meer gevorderde (competitie)spelers.
Inschrijven kan via de website: bvsteenbergen.nl. Het dient wel vóór 24 december te gebeuren en hierbij geldt het principe vol = vol. Deelnemers dragen 12,50 euro per persoon bij in de kosten.

Kennismaken met badminton

Bij Badmintonvereniging Steenbergen kunnen zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen vrijblijvend kennismaken met de badmintonsport. Elke dinsdag is er daartoe vanaf 19:00 uur gelegenheid bij de training onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Aansluitend komen vanaf 20:15 uur de volwassen spelers bijeen om – met beginners en gevorderde spelers door elkaar – wedstrijdjes te spelen. “De sfeer op en naast de badmintonbaan is ongedwongen en het badmintonplezier staat voorop. Kom ook naar het Cromwiel en doe gratis drie keer mee: de club zorgt voor leenrackets en shuttles”, zo nodigt BVS uit.