Oliebollentoernooi BVS krijgt over een jaar zeker een vervolg

STEENBERGEN – Het eerste oliebollentoernooi van Badminton Vereniging Steenbergen is inmiddels een feit. “En we gaan dit eind dit nieuwe jaar zeker herhalen”, zo laten de organisatoren Patricia Nuijten en Pierre Beerkens enthousiast weten. Aan het toernooi in sporthal het Cromwiel namen zondag  27 badmintonners deel.

“Het was aanvankelijk wat moeilijk om voldoende teams te vinden. We hebben oud-leden gemaild en waren wat laat met onze berichtgeving in Steenbergse Courant en via KijkopSteenbergen.nl. Volgende keer zullen we onze communicatie dus wel eerder starten”, bekent Pierre Beerkens eerlijk. Maar uiteindelijk verschenen 24 koppels tussen de lijnen. Die genoten van een spannend en ontspannend dagje badminton. Ze speelden telkens wedstrijdjes van een dertigtal minuten en er waren koppels die niet minder dan tien wedstrijden speelden. Gelukkig was er na vijf ronden een pauze waarin de soep die Toos Perdaems zo smakelijk had bereid voor de nodige versterking zorgde. En natuurlijk ontbraken de oliebollen op dit toernooi niet. Gesponsord door Oerlemans Mooi Wonen en vers van de oliebollenkraam op het Floraplein.

Uitslag

Uit de volledige uitslag van het recreantentoernooi worden hierbij de nummers één tot en met drie van elke categorie gepubliceerd.
Damesdubbel: 1. Marina en Rachel Breukhoven; 2. Toos Perdaems en Esmée ’t Hart-Beyerling; 3. Karin Roelofs en Elma Quinten.
Herendubbel: 1. Christ de Rooij en Leon van der Wal; 2. Rob Roelofs en Frank Korpershoek; 3. Nico Miedema en Luc Appelboom.
Gemengd dubbel A (gevorderde recreanten): 1.  Esther van Broekhoven en Christ de Rooij; 2.  Toos Perdaems en Joery van Tilburg; 3.  Elma Quinten en Frank Korpershoek
Gemengd dubbel B (recreanten): 1. Nico Miedema en Danice van Oijen; 2.  Luc Appelboom en Hanneke van Steenpoorte; 3.  Nico Uitterlinden en Esmeé ’t Hart-Beyerling.

Belangstellenden voor het badmintonspel worden uitgenodigd om eens naar een van de clubavonden te komen. Ze kunnen dan vrijblijvend ervaren of de vereniging hen bevalt. De wekelijkse clubavond van BVS is op dinsdagavond in het Cromwiel. De jeugd speelt die avonden tussen 19:00 en 20:00 uur, de senioren spelen tussen 20:00 uur en 22:30 uur.
Informatie over BVS is te vinden op de website: www.bvsteenbergen.nl