Oliebollenconcert van Die Vaertsingers met Julien Marnier

WELBERG – Na het succesvolle optreden met toetsenist Peter Baartmans van begin vorig jaar, zetten Die Vaertsingers op zondag 4 januari de nieuwe traditie van hun oliebollenconcert voort, met een gastoptreden van chansonnier Julien Marnier, het alias van Aryan van Beugen. Een veelzijdig artiest, die onder meer heeft opgetreden voor de Belgische koninklijke familie, met André Hazen samenzong in het Amsterdamse Lido, de man achter de Stars on 45 in Frankrijk was, het World Press Gala meermaals van prachtige decors heeft voorzien.

Marnier treedt komende zondag een half uur op en brengt ook één nummer samen met Die Vaertsingers ten gehore. De gemengde zangvereniging zelf, o.l.v. dirigent Jan Ligtenberg en met pianobegeleiding van Hikmet Bilalov, presenteert een gevarieerd repertoire met o.a. (bewerkte) liedjes uit de oude doos, maar ook nieuwe medleys.

Alle bezoekers worden op een oliebol getrakteerd en om de clubkas te spekken worden er ook versgebakken oliebollen verkocht (zes stuks voor vijf euro).

Het concert vindt plaats in gemeenschapshuis De Vaert, begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur), de toegang bedraagt 5 euro p.p., en kaarten zijn verkrijgbaar via Leny Nuijten (0167-541070) en Primera De Gilles.