Oldtimershow in Dinteloord

DINTELOORD – De Dinteloordse Oldtimers Club (DOC) houdt dit weekeinde een show, waarbij tientallen oldtimers – in alle soorten en maten – tentoon worden gesteld in de lood van Hein van der Kroon.

De tentoonstelling behoort tot de activiteiten die in het dorp plaatsvinden vanwege het 410-jarig bestaan van Dinteloord en Prinsenland. ,,We willen graag laten zien wat voor moois wij in huis hebben,’’ stelt voorzitter Nico Eskes.

Uitjes met mensen die niet mobiel zijn

,,Bij DOC vinden we het leuk om onze liefde voor oldtimers met anderen te delen. Twee keer per jaar maken we ritjes met mensen die niet mobiel zijn, maar er toch graag op uit willen gaan. In eerste instantie namen we alleen ouderen mee uit woonzorgcentrum De Nieuwe Haven. Dankzij de Rabobank Clubkasactie zijn we nu in de gelegenheid om ook mensen van SDW mee te laten doen. Tijdens de ritjes nemen we ruim de tijd om de omgeving te laten zien, gezellig met de gasten te kletsen en een hapje te eten. Deze dagen zijn voor zowel de ouderen als de cliënten van SDW echt een hoogtepunt,’’ aldus Lenie Naeye, penningmeester van DOC. 

Oldtimers ook vandaag te bewonderen

De oldtimers van DOC zijn ook vandaag, zondag 18 oktober, nog te bewonderen. Belangstellenden zijn van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Van Heemskerckstraat 29.