Oldtimerclub ‘in oprichting’ roept liefhebbers op voor Mee-denk-avond

STEENBERGEN – “Er zijn in Steenbergen tientallen, zo niet honderden oldtimers. Ongelofelijk, maar waar”. Tot die conclusie kwamen Jos Buijk, Jacq van Kaam, Jos Bolders en Joop Stoeldraijer toen ze samen brainstormden over oprichten van een club van oldtimerliefhebbers.

“Sommigen hebben één oldtimer, anderen twee of meer en een enkeling heeft er wel vijftig. Er zijn  ook mensen die dromen van het hebben van een oldtimer. Al deze liefhebbers zijn welkom op een avond bij De Keuning om mee na te denken over de opzet van een club, een vereniging of zomaar een  verzameling van hobbyisten met een gezamenlijke passie”, zo laat het viertal weten.

Mee-denk-avond

De vier initiatiefnemers hebben een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. Zo wordt gedacht aan het uitzetten van een rit, een jaarlijkse manifestatie op de markt, een databank met gegevens of gewoon om elkaar te helpen. Maar ook een maandelijkse clubavond of een voorjaar- en/of een najaar bijeenkomst behoren tot de mogelijkheden. “Alles ligt nog open. Daarom willen wij iedereen die belangstelling heeft voor old-timers vragen om met ons mee te denken. Dat willen we doen op donderdag 1 februari bij café De Keuning, Wouwsestraat 65, Steenbergen. De aanvang is om 20.00 uur”, aldus de vier old-timer-liefhebbers.

Foto: Peter Vermeulen ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl